Предлагам да върнем месечната карта за една линия за наземен транспорт, месечната

...
Предлагам да върнем месечната карта за една линия за наземен транспорт, месечната
Коментари Харесай

Шефът на СОС предлага връщане на месечната карта за една линия в София: Извинявам се за хаоса!

Предлагам да върнем месечната карта за една линия за наземен превоз, месечната карта за метро и двете месечни карти от 9 лева за наземен превоз, както и картата за метро за учениците.

Това заяви на брифинг председателят на Столичния общински съвет (СОС) Георги Георгиев, преди началото на първото съвещание на съвета за 2023 година.

„ Не съм удовлетворен от обясненията на създателите на тази концепция, отпред с Борис Бонев. Той ни убеждаваше, че е специалист в превоза и виждаме каква голяма неточност позволиха “, съобщи Георгиев. Днес аз предлагам да изправим тази неточност.

Експериментът на комитета от съветници с жителите на София завършва през днешния ден, уточни ръководителят на СОС. Той дефинира като изцяло обективни настояванията на 36 000 жители и добави, че като правист няма да разреши ограничение на правото на избор на жителите с какви карти да пътуват. 

„ Няма нищо по-хубаво от свободата да избираш самичък “, означи Георгиев. Той се извини на жителите „ за този безпорядък “. Давам си сметка за гневните офанзиви, на които ще бъда подложен в този момент от засегнатите създатели на предлагането от Общинския съвет.

" Но до момента в който съм ръководител, за мен са водещи ползите и удобството на жителите, а не политическия пиар или нечие его ", каза още ръководителят на СОС.

Припомняме, че новата тарифна политика за транспортните документи в градския превоз бе призната с решение на СОС през лятото на предходната година. Тя влезе в действие от 1 януари тази година и трябваше да бъде необятно разяснена на жителите от Центъра за градска подвижност.

Председателят на СОС Георги Георгиев преди дни  " даде жълт картон "  на управлението на ЦГМ за слабата разяснителна акция и предизвести, че при още един „ гаф “ ще им покаже „ червен картон “.

С новата тарифна политика се вкараха електронните билети за време „ 30+ ” и „ 60+ “, както и карти за пътешестване с понижение на майки с деца и студенти. Премахнат бе хартиеният билет.

Голяма рецензия измежду ползвателите на градския превоз понесе премахването на месечната карта за една линия, както и задължителното валидиране при качване в транспортното средство. 

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР